Te vaak gebruiken mensen wetenschap om hun eigen aankoopbeslissingen te nemen en dat maakt ze niet wijzer. We zijn hier om u te helpen de beste beslissingen te nemen voor u en uw gezin in regenjassen.

Onze filosofie op Rain Jacket Review is om een hoogwaardig product dat ook voldoet aan uw behoeften. Dit betekent een breed scala aan regenjassen. Voor onze Rain Jackets kijken we naar verschillende factoren bij het kiezen van een nieuw product - van stijl, tot prestaties, tot prijs. We kijken ook naar hoe goed elk product presteert in koude en natte omstandigheden. We gebruiken een rigoureus selectieproces en strenge tests, om bovenaan onze lijst te komen. Regenjassen die aan deze normen voldoen, zijn gemarkeerd met een " " symbool linksboven op de productpagina. We vragen onze gebruikers ook om hun mening te plaatsen in de comments sectie van dit bericht. Als je een nieuwe regenjas hebt die je graag zou willen zien op onze lijst van Rain Jackets - we willen het weten! Lees hieronder voordat u een aankoop doet.

Op het eerste gezicht is het moeilijk om te weten wat te kopen. Dus om je wat begeleiding te geven, hebben we een aantal van onze favoriete mensen gekozen en ze tegen elkaar getest om je een goed idee te geven van wat je krijgt. We weten dat deze jassen zijn niet goedkoop, dus we zijn niet te verkopen tegen rock-bottom prijzen gewoon nog niet.

Al deze regenjassen hebben een waterbestendigheid van minstens 5 meter, wat betekent dat ze waterdicht zijn voor maximaal 100 uur in de regen. Op dat moment kunnen ze niet worden uitgedroogd met normale wassen en zal je een lange tijd duren. Maar er is een addertje onder het gras: de enige manier om echt te zien hoe deze jassen presteren is om ze uit te proberen in de echte wereld! We testten deze jassen op een paar testruns, en dit is wat we geleerd hebben: Waterdicht, regen, waterdicht, regen. Dus, laten we beginnen! Ik heb drie soorten regenjassen getest.

Dus hebben we besloten om het opzetten van deze sectie voor al uw regenjas winkelen behoeften.

Wat heb ik hier precies? Dit is onze testkeuken en het lijkt op de keuken van een bioscoop. U herinnert zich misschien dat we veel interesse hebben in de testkeuken, omdat we onlangs de test hebben gedaan voor de nieuwe testkeuken, een grote keuken die vanaf het tweede kwartaal van het jaar beschikbaar zal zijn. De testkeuken heeft drie units: een keuken, een oven en een koelkast. In de keuken gebruiken we een krachtige infraroodspectrometer om de aanwezigheid van bacteriën te identificeren. Daarvoor moeten we een set tl-lampen hebben. In de oven koken we met een krachtige elektrische thermometer, die ons ook een indicatie geeft van de temperatuur van het voedsel, en een automatische ovendeur, die automatisch wordt geopend en gesloten wanneer het voedsel klaar is. Dit zal worden gebruikt om alle bacteriën die we vinden op te sporen.

We streven er ook naar om zo transparant mogelijk te zijn door de resultaten van onze tests en rapportages over onze bevindingen te publiceren. Als u niet zeker weet hoe uw product zich verhoudt tot de concurrenten, raden we u aan een kijkje te nemen in onze vergelijkende studies. Als u onze producten hebt gekocht en u wilt ze vergelijken, of als u al op zoek bent om er een te kopen, u onze vergelijkingssectie bezoeken om een idee te krijgen van de producten en de prestaties die ze bieden.

De volgende informatie is gebaseerd op objectief, herhaalbaar onderzoek dat de meest nauwkeurige schattingen van de productprestaties biedt. De informatie is afkomstig van fabrikanten die ons gegevens hebben verstrekt die naar eigen goeddunken zijn en niet mogen worden geïnterpreteerd als de officiële positie van de fabrikant. Onze testmethodologie maakt gebruik van objectieve, herhaalbare testmethoden die algemeen worden geaccepteerd en gebruikt door de wetenschappelijke gemeenschap. Onze tests worden uitgevoerd op een gekalibreerde en gecontroleerde omgeving, met behulp van identieke apparatuur, identieke onderwerpen en identieke testprocedures.