Contact opnemen

Ik ben altijd bereid om alle vragen over regenjassen te beantwoorden. Als ik geen antwoord vind in mijn blog, alsjeblieft, alsjeblieft, ik zal mijn best doen om u te helpen!

Een paar weken geleden ontvingen we een e-mail van een lezer die geïnteresseerd was in het leren meer over de Rain Jacket markt. We vroegen haar waarom ze geïnteresseerd was in een regenjas, en ze antwoordde dat ze had gelezen over de industrie voor en dat ze wilde meer over te leren. Zo begonnen we te praten over de markt voor regenjassen en over ons doel om de best mogelijke regenjassen voor onze klanten te helpen ontwikkelen.

Het was geweldig om te voldoen aan met Amy, want ze is een geweldig persoon, en het was ook geweldig om te spreken met haar over regen jassen omdat haar passie was altijd wat we allemaal over hadden.

U krijgt betere resultaten als u mij een PM, waarin u mij uw e-mail vertellen. Hartelijk dank!

"Wah wah wah!"

Het eerste deel van dit bericht bevat mijn persoonlijke kijk op de regenjas industrie in Nederland. Ik ben een beetje bevooroordeeld naar regenjassen in Nederland omdat mijn bedrijf Rainwear hier gevestigd is, maar wat de industrie betreft is Nederland een heel sterke kanshebber voor de toppositie ter wereld. Naar mijn mening is dit vooral te wijten aan het feit dat ons land is zeer tolerant ten opzichte van regenjassen, en dit op zijn beurt maakt ons een geweldig land om te werken in voor de productie van regenjassen.

Om eerlijk te zijn, is het moeilijk om een regenjas te vinden op de Nederlandse markt. Als ik vraag voor hen, sommige zijn heel goedkoop, maar als je op zoek bent naar iets duurder, zult u waarschijnlijk geluk hebben om er een te vinden. Echter, sommige regenjassen zijn nog duurder en ik zal hieronder uitleggen waarom.

Onze openingstijden